SymfonyCon 2022 in Disneyland Parijs

Een van de meestgebruikte frameworks in de PHP wereld is het Symfony framework. Dit jaar is het weer tijd voor een echte grote conferentie, op een prachtige locatie. Dit jaar wordt SymfonyCon 2022 gehouden in Disneyland Parijs.

SymfonyCon 2022 in Disneyland Parijs

SymfonyCon 2022 in Disneyland Parijs

Symfony workshops op conferentie

Op de Symfony conferentie zijn dit jaar ook weer workshops te volgen. De workshops duren 1 of 2 dagen, liggend aan welke workshop je wilt volgen. De workshops zijn overzichtelijk in te zien via een tijdlijn.

Er worden diverse onderwerpen aangesneden bij de workshops, bijvoorbeeld: Security, API development, profiling en ontwikkelmethodes (zoals TDD).

Talks volgen op de SymfonyCon 2022

Op 17 en 18 november 2022 zijn er ook heel veel talks te volgen. Bovenstaande workshops zijn niet verplicht als je een ticket koopt voor de conferentie, deze kan je optioneel bijboeken.

Het complete overzicht is op de SymfonyCon planning te vinden. Stefan Koopmanschap zal ook een prachtige talk houden over de "7 lessen die je kunt leren van Disney films".

Geschreven door: Peter van Wilderen Tags: php symfony conferentie

« Vorig artikel Volgende artikel »

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.