Freelance tester inhuren

Wil je meer dekking met je (bestaande) PHPUnit tests? Huur mij dan in om je test coverage te verhogen.

 

Voordelen van PHPUnit tests in je project

Automatische PHPUnit tests zijn zeer waardevol voor je onderneming. Ze verzekeren je er namelijk van dat bestaande functionaliteit blijft werken. Iedere test helpt mee aan veiligere deployments van je online applicatie.

Freelance PHPUnit tests schrijven

Als PHP freelancer kan ik je uiteraard helpen met het schrijven van deze PHPUnit tests. Vaak hoef je nauwelijks iets aan te passen in de bestaande code, de tests schrijf je er namelijk naast. Deze tests kunnen dan automatisch controleren of de code blijft werken zoals verwacht.

Het schrijven van tests kan al effectief zijn als je daar enkele uren per week aan besteed. Uiteraard is het allerbeste om direct tests te schrijven zodra er nieuwe code wordt toegevoegd aan de bestaande applicatie.

PHPUnit tests helpen de stabiliteit van je applicatie te waarborgen

PHPUnit tests helpen de stabiliteit van je applicatie te waarborgen

 
PHPUnit test coverage overzicht toont de dekking aan per bestand

PHPUnit test coverage overzicht toont de dekking aan per bestand

Test coverage rapportage

Een voordeel van het gebruik van PHPUnit is dat je ook een test coverage rapport kunt genereren. Hierin kan je per PHP bestand precies zien hoe goed de dekking is van de tests.

Freelance tester met rapportage

Zodra ik als freelance tester aan de slag mag gaan om de PHPUnit dekking te verhogen binnen je applicatie, is het mogelijk om dit rapport te ontvangen. Vaak kan ik hem genereren zodat je ziet dat er vooruitgang is qua dekking en waarborging van de kwaliteit. Het is ook mogelijk om dit automatisch te generen doormiddel van een pipeline integratie.

 

Waarborg nu de kwaliteit

Mocht je nog geen gebruik maken van deze automatische testen, neem dan contact met mij op als freelance tester om te kijken naar de mogelijkheden. Samen kunnen we kijken of het zin heeft om aan het PHP test project te starten.

Ook sta ik altijd open om bestaande applicaties beter te testen met PHPUnit, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Ook als er nieuwe functies worden toegevoegd, of als er bugs worden ontdekt.

Vragen? Stel ze!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.