Referenties

Hier staan enkele referenties over mijn freelance werkzaamheden als PHP developer.

 
 

"Peter heeft een goede een gedegen kennis van php en heeft goede develop vaardigheden. Hij is in staat mee te denken en verder te kijken dan alleen de opdracht. Peter is een prettig persoon om mee te werken en staat open voor feedback. Daarnaast is hij leergierig en enthousiast."

Remco van Denderen, Enterprise Architect team Search bij Beslist.nl

 
 

"Peter carried out his duties as a Senior PHP Engineer perfectly, with little to no oversight required from the rest of the team. His professional approach to work meant his activities were always transparent to the rest of the team and his contributions in both code and code reviews resulted in a good improvement to our velocity - Thanks Peter!"

David Sigley, Head of Development at Castor

 
 

"Hij heeft tijdens de periode dat hij bij ons werkzaam is geweest als PHP developer steeds blijk gegeven van een goede inzet. Wij hebben hem leren kennen als een deskundige en oplossingsgerichte medewerker die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht."

Tim Oosterbaan, CTO bij SaleSupply

 
 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.