WordPress developer

Heb je een WordPress website of plugin? Dan kan ik je helpen als WordPress developer met het ontwikkelen daarvan.

 

WordPress is een groot PHP open-source pakket waarmee miljoenen websites zijn gemaakt. Het onderhoud en doorontwikkeling daarvan wordt grotendeels gedaan door contributors binnen de WordPress community. Als je een eigen website hebt of WordPress plugin, kan ik je helpen met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Als WordPress developer heb ik al veel ervaring met het ontwikkelen van plugins die veelvuldig gebruikt worden.

 

WordPress developer inhuren?

Momenteel ben ik beschikbaar voor korte WordPress opdrachten. Ik kan je helpen met het ontwikkelen van een maatwerk uitbereiding op je website of plugin.

Voordat we beginnen met de werkzaamheden kan ik altijd vrijblijvend een ureninschatting maken, zodat je een idee hebt van de kosten.

Bewezen open-source platform

Het open-source platform WordPress is een bewezen platform voor blogs, websites en webwinkels. Door gebruik te maken van WooCommerce kan je binnen no-time je eigen webwinkel maken en uitbouwen tot een groot bedrijf. Ook bekende merken maken gebruik van WordPress om hun blog of website te beheren.

WordPress wordt nog ontwikkeld in PHP en door veel contributors uit de community. Ook de vertalingen worden gemaakt op zogenaamde WordPress contributor days.

Freelance WordPress developer inhuren

Het maakt niet uit of je een korte of langdurige opdracht hebt, we kunnen altijd de mogelijkheden bespreken. Ik help graag bedrijven met het verder ontwikkelen en testen van hun PHP applicatie. Voor een vast uurtarief kan ik de werkzaamheden op afstand uitvoeren.

Zelf bijdragen aan WordPress

Het leuke aan WordPress is dat in principe iedereen kan bijdragen aan de ontwikkeling van het platform. Als je niet technisch bent, maar bijvoorbeeld wel goed in Nederlands, zou je ook (korte) teksten kunnen vertalen.

Als je interesse hebt in het bijdragen aan de community, zou je eens kunnen kijken naar de geplande WordPress meetups bij jou in de buurt.

WordPress development

WordPress development

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.