Symfony developer nodig? Huur mij (tijdelijk) in als freelancer.

Symfony is een heel bekend framework onder de meeste PHP ontwikkelaars. Ik kan je helpen met de ontwikkeling van je Symfony project.

 

Het Symfony framework wordt inmiddels zeer veel gebruikt bij PHP development. Symfony werkt op basis van een hoop herbruikbare componenten en wordt vaak ook deels toegepast in applicaties. De ontwikkeling van dit framework gaat ook snel, door de vele bijdragen via het Open-source principe.

 

Symfony developer nodig?

In meerdere projecten ben ik al in aanraking gekomen met Symfony. Ik ben zelf al vanaf het begin hiermee bezig, zelfs toen het nog Silex framework genoemd werd.

Als Symfony consultant of developer kan ik bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit, maar ook met het ondersteunen en upgraden van bijvoorbeeld de PHP compatibiliteit.

Betrouwbaar open-source framework

Het Symfony platform heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbaar framework voor je eigen PHP applicatie(s). Dit komt omdat het geschreven wordt in veel losse componenten, die ook nog eens open-source zijn. HIerdoor zijn er vaak weinig problemen met betrekking tot de licenties.

De community die hierbij hoort is ook relatief groot en onderling zijn er ook chat groepen, bijvoorbeeld via Slack. In deze groepen worden vaak ook problemen (of uitdagingen) gedeeld en denken collega Symfony developers erover na.

 

Freelance Symfony developer

In mijn carrière als PHP developer ben ik al vaak het Symfony framework tegengekomen. Dit framework biedt een goede basis voor je eigen PHP software applicatie.

Graag ondersteun ik jullie bedrijf en ben ik ook beschikbaar als freelance symfony developer voor een leuk project.

PHPUnit als basis

Een veelgebruikt test framework is PHPUnit. Dit wordt ook standaard gebruikt bij de ontwikkeling van Symfony applicaties. Het schrijven van unit tests voor (nieuwe) code is erg belangrijk om de kwaliteit te waarborgen.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.