Over mij

Software engineer, co-founder van SitePack en trotse eigenaar van een Golden Retriever.

 

Mijn werkervaring

Nadat ik mijn ICT studie had afgerond op het Koning Willem 1 College in Den Bosch, ben ik direct gestart als PHP developer. Als junior developer mocht ik meewerken aan een groot narrowcasting systeem dat actief is binnen Nederland.

Naarmate ik meer PHP ervaring opdeed kwam ik terecht bij Yoast, een groot WordPress bedrijf wat zich richt op de zoekmachine optimalisatie van websites. Ik was daar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en beantwoorden van technische vragen van klanten. Bij Yoast heb ik ook de eerste ervaring opgedaan omtrent testen met PHPUnit, iets wat vandaag de dag niet meer weg te denken is.

Doorgroei naar senior developer

Bij beslist.nl heb ik enkele jaren mogen meewerken in team search, een mooie stap voor mijn ontwikkeling van medior naar senior developer. Daar heb ik me verder ontwikkeld in het bouwen van high traffic microservices en ben ik veel actief geweest met ElasticSearch en PHPUnit tests. Het samenwerken met zeer kundige collega's heb ik als prettig ervaren, daardoor ben ik ook persoonlijk flink gegroeid.

De rechten van deze logo's behoren bij het betreffende bedrijf. Deze verzameling van logo's is een visuele weergave van mijn werkervaring.

De rechten van deze logo's behoren bij het betreffende bedrijf. Deze verzameling van logo's is een visuele weergave van mijn werkervaring.

 

In mijn vrije tijd

Als ik niet achter de computer zit, vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan en te wandelen. Uiteraard doe ik dat het liefste met mijn vrouw en onze hond Joep. Heerlijk actief in de bossen spelen om soms de werkdrukte even te vergeten.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om de Formule 1 te kijken. Ik probeer ook 1x per jaar naar een circuit in de buurt te gaan om daar live de Formule 1 mee te maken.

In het weekend vind ik het interessant om een nieuw gerecht te maken in onze keuken, dan heb ik vaak meer tijd dan doordeweeks. Soms kan ik het ook niet laten om toch even mijn laptop te openen, om bijvoorbeeld de nieuwste functies van een framework of applicatie te bekijken. De technische ontwikkelingen gaan tegenwoordig snel, dus ook als developer moet je toch een beetje bij blijven.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.