Freelance PHP Developer inhuren

Zoek je een ervaren PHP developer die op afstand of deels hybride op locatie kan werken in Nederland? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen samen mooie software ontwikkelen.

 

Een freelance PHP developer kan je verder helpen met je project of bedrijf. Voor een PHP developer is er niet perse een minimale termijn, je kunt een freelance PHP developer bijvoorbeeld al voor 1 maand inhuren. Deze flexibiliteit is vaak fijn voor opdrachtgevers.

Tijdelijk extra PHP ondersteuning

Soms is het fijn om even (tijdelijk) een extra PHP developer in je team te hebben. Het is dan mogelijk om sneller nieuwe functionaliteiten bij te bouwen binnen je eigen applicatie. Peter is een freelance PHP developer in de regio Nijmegen die graag vanaf afstand werkt. Zeker in deze rare tijd is het dus geen enkel probleem om met hem te werken.

Al vanaf weinig uren beschikbaar

Ik neem geen full-time klussen aan, waardoor ik meerdere klanten kan helpen. Ook hoeft het geen grote investering te zijn om mij langdurig in te huren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om me 8 uur per week in te huren, waardoor je net even wat extra werkzaamheden gedaan krijgt.

Door mijn jarenlange ervaring als Senior PHP developer ben ik vaak snel "up and running".

Freelance PHP developer inhuren zonder provisie

Ik werk bijna altijd direct met de klant, zodat er geen tussenpartij is die een provisie ontvangt voor de gemaakte uren. Hierdoor kan ik een goed uurtarief aanbieden en is het ook nog voordeliger voor de klant.

Freelance PHP developer Peter

Freelance PHP developer Peter

 

Ervaren PHP developer

Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring met het professioneel ontwikkelen van webapplicaties. Ik ben gespecialiseerd in PHP development, in combinatie met ElasticSearch, Vue.js en caching technieken zoals Memcached en Redis.

Unit tests ter controle

Uiteraard kan er goede PHP code worden geschreven, maar daar horen ook zeker PHP unit tests bij. Deze vorm van controle is dan ook niet meer weg te denken in het dagelijkse development proces. Ik ben daarom ook beschikbaar als freelance tester.

Duidelijke afspraken

Het is fijn om vooraf goede afspraken met elkaar te maken. Wat verwachten we van elkaar? Wanneer moeten bepaalde stukken software worden opgeleverd? Dat leggen we samen vast in onze freelance overeenkomst zodat er geen verkeerde verwachtingen zijn.

 

Senior PHP developer per uur inhuren

Als ervaren PHP developer weet ik dat je niet ieder project kunt inschatten met een fixed price afspraak. Dat is ook de reden dat ik wel een uren schatting kan geven voor een opdracht, maar geen fixed price. Vaak is het ook nog voordeliger voor de klant om een PHP developer per uur in te huren omdat de samenwerking daardoor ook flexibeler verloopt.

Testen schrijven om PHP kwaliteit te garanderen

Tijdens mij rol als freelance PHP developer vind ik het belangrijk om ook actief mee te schrijven aan de PHPunit tests. Deze testen kunnen automatisch delen van de (nieuwe) code testen, zodat er later geen nieuwe bugs geïntroduceerd kunnen worden.

Mocht je nog geen geautomatiseerde testen hebben binnen je project, dan kan ik je daarbij uiteraard verder helpen.

Freelance PHP Scrum developer

Ik heb ruime ervaring met het Agile/Scrum framework, zowel als scrum developer als product owner. Het is vaak handig om even wat extra PHP developers in te zetten, dit past perfect binnen het scrum framework. Als freelancer is het soms wel wat lastiger om echt als volledig teamlid mee te draaien, maar om het te gebruiken als planning is zeer prettig.

Neem contact mij op

Freelance inhuurproces developer

Hoe ziet het proces eruit? Simpel! We plannen eerst samen een (virtuele) kennismaking en nemen het project en de wensen door. Daaruit besluiten we beide of we bij elkaar passen.

Daarna maak ik een freelance overeenkomst op, waarbij we een aantal afspraken vastleggen. Daarin beschrijven we hoeveel uur ik beschikbaar ben, welke werkzaamheden het meest aan bod komen en tegen welk uurtarief.

Nadat de overeenkomst rond is starten we vanaf de aangegeven startdatum met het ontwikkelen aan je project of dienst.

Developer inhuren a.i. (ad interim)

Mocht je tijdelijk een ervaren Symfony developer zoeken voor je bedrijf, dan kan ik je mogelijk ook verder helpen. Ik vind het geen probleem om tijdelijk als ad interim developer aan de slag te gaan binnen je organisatie.

Dit geeft je de mogelijkheid om rustig verder te zoeken naar een nieuwe vaste ontwikkelaar.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.